De ce este neamțul Klaus Iohannis o oportunitate istorică pentru România și Europa?

http://www.propagandablog.ro/cynicpropaganda/de-ce-este-neamtul-klaus-johannis-o-oportunitate-istorica-pentru-romania-si-europa/

65 de gânduri despre &8222;De ce este neamțul Klaus Iohannis o oportunitate istorică pentru România și Europa?&8221;

  1. Nu e singur. Ne are pe noi, cetatenii constienti, care in primul tur am votat cu MM. Din pacate, singura lui sansa este iesirea la vot a celor care s-au abtinut in primul tur. Ceea ce ma indoiesc ca se va realiza. Asta e destinul acestui neam, sa fie manipulat de comunisti si de fanariotarzi.

    Apreciază

    1. ok…dar cei din spatele lui Iohanis sunt ei cei curati,cei cinstiti ?! Vad fetele imbuibate ale lui Blaga ,Flutur, Videanu , a tuturor aliatilor lui Basescu …cum am putea uita cat rau au facut acestui popor ?! Ei sunt acum albiti de Iohanis ?! Sa fi candidat independent de sleahta mafiota ma duceam la vot …asa ,ca mine ,vor fi multi care vor sta in continuare departe de urne …

      Apreciază

      1. tocmai că acești politicieni, pe care îi numiți, nu îl susțin pe Iohannis și chiar speră ca el să nu câștige, întrucât dacă iese Ponta vor scăpa de justiție în urma legii amnistiei si grațierii și aici îl menționez și pe Băsescu care va fi al doilea beneficiar al acestei legi, după Voiculescu!

        Apreciază

      2. „Daca astepti conditiile perfecte pentru a demara o oportunitate, vei astepta pana in ziua in care vei muri”. – Mark Batterson Ca sa astepti e la fel de stupid ca si cum ai zice ca: „Nu ma misc de acasa pana nu se vor alinia toate semafoarele pe verde pana la destinatie”. Oportunitatile niciodata nu vin calare pe un cal alb sa iti bata la usa si sa te roage: „Uite-ma, hai te rog, ia-ma!”. O oportunitate este o oportunitate. Ea vine. Daca o lasi sa treaca… cine stie cand te mai intalnesti cu ea. Nici nu conteaza circumstantele tale, trebuie doar sa incepi sa te misti, sa faci ceva… mai mult, mai putin, nu conteaza – doar sa te misti. Nu sta. Nu o lasa sa treaca pe langa tine. Valabil in absolut orice. Valabil in viata, in afaceri, in politica… in orice. Daca e sa o aplicam in politica, acum avem o sansa. Avem o oportunitate. Am mai avut-o in 1990. In ’90 am fi putut scapa de comunisti si comunism. Am fi putut alege atunci pe cineva care sa fie respectat si apreciat peste tot in lume. Nu am facut-o!… A trecut un sfert de secol si ni s-a mai dat odata sansa. Putem oare sa ne permitem sa o ratam?… Cine stie cand o vom mai avea. Deci, hai sa votam !

        Apreciază

      3. Daca puteti uita cat rau au facut Iliescu, Nastase, Hrebenciuc, Dragnea si toti penalii Psd-ului in frunte cu plagiatorul ce-i conduce, cu siguranta puteti uita si de ceilalti…oricum sunt mici copii pe langa Psd.

        Apreciază

    1. nu am zis independență politică ci independență față de corupți în comparație cu ponta care depinde exclusiv de corupții din politică. faptul că toți politicieni penali din PNL și PDL l-au sabotat în turul întâi pe Iohannis spune totul despre cât e de iubit acesta de politicienii cu probleme penale din toate partidele!

      Apreciază

  2. de ce e bun IOHANNIS ,,,, pina acum zicem da-mi doamne mintea romanului din urma ,,,acum cel putin sa zicem asta are cap de neamt ! Omul care vorbeste putin se gindeste cum sa faca ,care vorbeste mult ,nu gindeste ce vorbeste !succes IOHANNIS si vorbe putine si fapte multe !

    Apreciază

  3. Pardon, aveti o greseala in acedt material. Franta a avut ca presedinte, in mandatul anterior, pe Nicolas Sarkozy, cetatean francez din imigranti maghiari. Abia au asteptat francezii in final sa scape de el. Dar ideea este ca Iohannis nu este PRIMUL, ecista cel putin un precedent in UE. As dori sa corectati aceasta eroare din material. In plus, ascensiunea lui Iohannis pe scena politica national nu a fost cam rapida?? Cum vi-o explicati?

    Apreciază

    1. da aveți dreptate referitor la Sarkozy, dar diferența dintre ce înseamnă Iohannis pentru România și ce a însemnat Sarkozy pentru Franța este enormă. Întâi că Sarkozy era catolic ca majoritatea francezilor, și doi el nu făcea parte dintr-o etnie bine definită, așa cum Iohannis este sas din Transilvania. Ascensiunea lui Iohannis nu este așa de spectaculoasă cum pare, după succesul enorm al Sibiului în perioada când a fost Capitală Europeană 2007, a venit Crin Antonescu și l-a propus prim-ministru, din păcate Băsescu l-a refuzat încălcând constituția, lucru pe care nu l-a făcut când a fost vorba de Ponta. 🙂 Apoi din nou Crin Antonescu l-a adus prim-vice-președinte la PNL, după ce era clar că el va fi trădat de pesede în partitura usele, motivul a fost ca să facă tandem cu el, Crin președinte, Iohannis prim ministru. Căderea lui Crin în sondaje după linșajul mediatic la spargerea usele l-a propășit pe Iohannis la candidatură. Dar despre asta vorbim, dacă doriți, după ce Iohannis va ajunge președinte cum sperăm și ne dorim.

      Apreciază

      1. Pentru acuratete: Iohannis nu este „sas din Transilvania si Banat”. Pt. ca in Banat nu au fost sasi, au fost doar swabi! Sasii au fost colonizati in evul mediu, in Transilvania, de catre regii maghiari, pe cand swabii au fost colonizati in Banat in sec. al XVIII-lea de catre imparatii romano-germani.
        Asta nu schimba cu nimic esenta articolului, pe care o impartasesc, dar, pe zi ce trece, sunt tot mai convins ca, in fata asaltului mediatic comunistoido-fanariotard, sansele neamtului de a fi ales in turul 2 sunt tot mai mici, din pacate. Acesta-i poporul roman: „de ce sa fim condusi de un strain, de ce are 6 case, a vandut copii strainilor, are in spate staff-ul PDL-basist, PNL-ul nu-l baga in seama”. Cunosc oameni care l-ar fi votat, dar au trecut in cealalta tabara.

        Apreciază

      2. Ii doresc mult succes la aceste alegeri. Sincer. Sa spunem ca accept explicatia dvs ptr a doua parte a mesajului, referitoare la ascensiunea lui Iohannis pe scena politica nationala. Atentie, insa, la prima parte a mesajului, care ar putea fi interpretata la modul ca-l considerati mai bun pe Iohannis (in cazul nostru, in comparatie cu Sarkozy) mai ales pentru ca nu este ca restul poporului (adica nu este ortodox, ca majoritatea poporului, si face parte dintr-o comunitate etnica bine definita). Puteti fi interpretat gresit.

        Apreciază

  4. mai lasati prostiile…si eu il urasc pe poanta si piesiedieul :)) dar sa fim seriosi de cand ii asta independent? in permanenta citeste de pe prompter si asta face cu greu….iar de independent nici nu poate fi vorba …are in spate o armata si o groaza de bani veniti oare de unde?! nu sunt de acord ca din 2 rele sa-l alegi pe cel mai mic, asta nu-i schimbare, asta am tot facut pana acuma, iar comunistii nu vor muri de tot daca pierd alegerile 😐 Nu ma injurati, ganditiva cu cat un presedinte ii ales cu mai multe voturi cu atat mai multa legitimitate ii da…..nu ma injurati ca oricum nu mai intru pe aici, sunt Timisorean si sunt sigur ca eroii de la revolutie nu au murit degeaba, doar ca noi traim degeaba si nu stim sa-i cinstim cum trebuie !!!

    Apreciază

    1. îmi pare rău dar nu mai pot comenta inepții. v-am explicat de ce Iohannis se bazează doar pe ce votează oamenii: nu are nici o televiziune de partea lui, toți corupții din pnl și pdl au trecut cu Ponta, de psd nu mai zic. cât despre bani, să fim serioși, față de ponta campania lui Iohannis e voluntariat.

      Apreciază

      1. No…dapoi cu gasca lui Blaga ce s-a intamplat ?! Eu nu cunosc mai mare mizerie decat cea infaptuita de omul asta …cate nulitati si specimene ordinare a promovat ,impanzind sistemul public de putori si hoti cu rang de mari conducatori ?! Asta ce schimbare e?! …oare chiar suntem prosti cei care n-avuram vreme sa uitam ?!

        Apreciază

      1. Ca Timișorean nu pot vota cu gașca de comuniști care au omorât timișoreni în 89, care au jefuit țara timp de 25 de ani și care acum așteaptă de la Ponta să-i scape de închisoare, și mai ales cu un mincinos ca Ponta care refuză să ne facă centura de ocolire a orașului. Cum aveți tupeu să mai scrieți aici și să vă dați timișorean?

        Apreciază

  5. Ma alatur mesajului de mai sus: „dar cei din spatele lui Iohanis sunt ei cei curati,cei cinstiti ?! Vad fetele imbuibate ale lui Blaga ,Flutur, Videanu , a tuturor aliatilor lui Basescu …cum am putea uita cat rau au facut acestui popor ?! Ei sunt acum albiti de Iohanis ?! ”

    Cel putin senor Blaga si Videanu, ca sa nu mai vorbim de „mama” lor, nea Basescu, imi produc rau de avion 🙂

    dar ce ma mira cel mai tare e de unde atata ura (se stie ca ura intuneca constiinta) la adresa lui ponta …
    Mai oameni buni, hai sa gandim inainte de a vorbi… si sa fim seriosi, i-am spus fiicei mele ca am stat aproape 2 ore la coada, atunci cum s-a gandit ea ca daca ajunge „pe la” la 20 va mai putea intra sa voteze ? Eu cred sincer ca a mers cu prietenii „convocati” pe Facebook de altii, care au vrut astfel sa organizeze aceste incidente, desi nea Klaus a castigat net in strainatate… OARE DE CE??? Orice actiune are si un motiv, si un scop …

    Apreciază

    1. de unde ura de ponta? din minciuna, din sfidarea pe care ne-o arată. Am scris clar ca oameni că toți politicienii cu dosare penale din PNL, PDL, PMP în frunte cu Basescu îl susțin pe Ponta, pentru că el e garanția lor că vor scăpa odată cu lege amnistiei și grațierii, alături de Voiculescu & co.

      Apreciază

      1. evidența este cel mai bun argument. Ponta și pesede +pc-voiculescu vor trece legea amnistiei si grațierii iar printre cei care vor scăpa de dosare se află și Băsescu + acoliții lui. Nu poți susține că Băsescu e hoț și trebuie să ajungă la pușcărie și apoi să susții legea amnistiei și grațierii ca să-l scapi de responsabilitatea odată cu Voiculescu & co.

        Apreciază

  6. cum adica Basescu e cu Ponta? Voi chiar sunteti orbi? Dupa 10 ani de mandat imi vine sa plang… si singura alinare o gasesc in a-l vota pe Ponta , nu pentru ca e mai bun decat Klaus , ci pentru ca vreau „moartea” lui Basescu. Cu Iohanis as vota doar daca ar garanta public ca va face demersuri pentru anchetarea lui Base

    Apreciază

  7. Eu unul nu inteleg ceva! Daca Iohannis era candidat independent, il votam cu ambele maini, dar stiind ca are in spate pe Boc, Blaga etc, mai comunisti decat comunismul insasi, cei ce au dus impreuna cu BASACELU tara asta de rapa atatia ani. Cum sa nu vedeti dincolo de afis, cum sa nu intelegi ca tot ei vor butoanele. Acum ceva timp, Pdl-ul nu l-a vrut pe Iohannis premier, nu era bun, acum i-au dat „pantalonii maro” si l-au trimis pe post de Mesia! ALOOOO TREZIREA. VA DUCE DE NAS, CU ZAHARELU

    Apreciază

    1. Cum am mai zis Băsescu de două ori la numit pe Ponta prim ministru și tot de atâtea ori l-a refuzat pe Iohannis, încălcând constituția. Băsescu prin implicarea în campania electorală, din nou încălcând constituția, îl ajută pe Ponta cu un singur scop, doar Ponta îl scapă pe Băsescu de pușcărie, cu legea amnistiei și grațierii.

      Apreciază

    1. Eu de obicei mă îmbăt cu alcool nu cu apă de robinet. Am scris acest text când am văzut clar că toții politicienii cu probleme penale de la toate partidele în frunte cu Voiculescu și Băsescu sunt împotriva lui Iohannis și îl susțin pe Ponta, pentru simplul motiv că Ponta le garantează scăparea din fața justiției pe când Iohannis dimprotrivă le promite că vor ajunge la pușcărie.

      Apreciază

      1. „Voiculescu și Băsescu sunt împotriva lui Iohannis și îl susțin pe Ponta,” tu vezi ce scrii? esti total pe dinafara. basescu si ponta prieteni???de cand? ai un link?sunt f curios.

        Apreciază

      2. Prieteni? Unde am scris prieteni? Poate prieteni cu interese – friends with bennefits. Vă rog citiți cu atenție ce am scris: toți politicienii cu probleme penale de la toate partidele, PSD, PNL, PDL în frunte cu Voiculescu și Băsescu vor fi eliberați de legea amnistiei și grațierii, faptul că ponta îmi spune că în jurul lui Iohannis sunt corupți, dar tot el susține eliberarea lor evidențiază nesimțirea acestui individ și modul lui de a minții în politică.

        Apreciază

  8. Destul de rau ca stati departe, de-asta tara noastră a ajuns unde ajuns,daca am fi uniti nu am fi condusi de alegerile analfabetilor si a oamenilor care habar nu au de ce se întâmpla,care trăiesc intr-o sărăcie crunta si care se bucura ca primesc un litru de ulei si o găleata.in loc sa fugim sau sa nu votam,ar trebui sa ne unim pentru ca puterea e la noi nu la ei dar toată lumea uita asta,dar ne plângem cand e greu…noi putem pleca din tara,de acord…dar de ce?tara e a noastră si putem schimba ceva daca ne unim.si sa nu uitam de părinții si de bunicii noștri care si asa trăiesc din niște pensii de mizerie,ce se va întâmpla cu ei daca toți suntem lași si părăsim tara?!

    Apreciază

  9. Intrebare de ce la majoritatea romanilor in frunte cu ”politicieni „le este frica de schimbare .si stau si ma gandesc oare mai e carne pe osul numit romania ca prea se bat pe el ca de aici din popor eu unul nu vad nici macar zgarciul de la un capat al osului ca sa nu mai zic de carne
    asa a propun schimbarea indiferent de ce va fii si votul nu e obligaatie ci un drept castigat in89 cu sacrificiul romanilor din vest pana in est

    Apreciază

  10. Ce pot sa zic..am citit toate prostiile voastre de mai sus,nu stiu ce varsta aveti,dar eu am 21 de ani si pot sa zic ca traiesc intr-o tara in care degeaba esti liber sa iti spui parerea,ca iti sare lumea in cap.Sincera sa fiu am votat cu Ponta,dar acum nu stiu ce o sa fac pt ca nici unul nici altul nu pot face nimic si totul e o intreaga minciuna.Pacat de Ponta ca are ceva in cap dar are in spate o intreaga echipa de nimic,cat despre Iohannis,nici nu ma pot uita la el,se citeste minciuna pe fata.Sunt oameni care „pe vremea aceea” au avut un loc de munca si n-au ramas pe strada,dar de cativa ani buni s-a dus tara de rapa,atunci s-au facut multe,acum dabia se construieste o statie de metrou,haideti sa fim realisti.Tineretul din ziua de azi degeaba face o facultate (si ma referea la cea de stat),ca apoi se angajaza la Mac.Trist! Cel mai rau am avut si vom avea de suferiti noi,cei tineri,care practic acum luam viata pe umeri.

    Apreciază

  11. „Pentru că și Doctorul Arafat a făcut treabă la nivel național, după ce a performat la Târgu Mureș, la fel va face și Profesorul de la Sibiu.” Daca ar fi candidat si Arafat as fi avut o dilema. Asa… Alegerea e simpla. Asteptam ocazia de a-l vota pe Primarul Sibiului. Am ocazia. Nu am de gand sa ratez ocazia. Numai daca ar iesi romanii la vot…

    Apreciază

  12. Noi suntem un neam de sclavi nu face nimic decat cu biciul la spate ca asa am invatat din istorie
    Nici iohanis nici ponta nu mai salveaza neamul asta doar daca se impun iar legi comuniste

    Apreciază

  13. Mda, am citit toate mesajele lasate pe site-ul asta..si am un singur comentariu de lasat. Cineva nu era de acord cu acordarea votului raului cel mic. Pai la asta s-a ajuns…aprofundez putin spunand ca perfectiunea nu exista, binele absolut nu exista cu atat mai mult cand vorbim de politica si de oameni. Asadar, da, asta este singura solutie: votarea raului cel mic, iar in conceptia mea, raul cel mai mic este Johannis. Daca in trecut nu mergeam la vot pentru ca aveam impresia ca pierd acele 5-10 minute inutil punand stampilape un nume, gandindu-ma la o vorba „votam pe cine vrem, dar sa iasa cine trebuie”, acum am ajuns sa gandesc ca da, un vot poate face diferenta.
    Pentru ca nu este doar votul meu, este al tuturor celor implicati, al celor care doresc lucruri normale in viata lor: detinerea unui job, remuneratie corespunzatoare, justitie corecta, posibilitatea achizitionarii unei locuinte, intemeierea unei familii .. conditii decente de trai… care in prezent mi se par imposibil de atins…
    In concluzie, votul meu merge la Johannis, refuz sa cred ca suntem atat de nebuni incat sa acceptam in continuare nenorocirile la care am tot fost supusi.

    Apreciază

  14. Am votat Iohannis pentru ca mi-a placut omul asta, este o gura de aer proaspat in politica mizerabila de pana acum, nu am votat raul cel mic, am votat un OM. M-a oripilat campania dusa de PSD, mi-a amintit de vremurile pe care le-am trait in comunism si pe a caror adiere nu vreau copilul meu nici sa o simta.
    Sa nu uitam ca PSD-ul este urmasul FSN-ului, este un partid care a construit social-democratia cu bata contra studentilor din vremea aceea. Poate multi au uitat, poate unii nici nu ati trait timpurile respective, eu am trait si nu voi uita! Unii dintre cei care ii aplaudau pe mineri de pe margine in timp ce schilodeau tineri sunt astazi aparatori inflacarati ai acestui partid de „social-democrati” emanati care ar trebui sa zaca in inchisori in frunte cu Deng Ilici Iliescu.
    Va repeziti ca hienele pe Iohannis, a vandut copiii, i-a fiert si i-a mancat pe 1 Decembrie! Doar atat a putut PSD-ul cu televiziunile lui?
    Se distreaza Ponta copios in cluburile din Dubai pe seama p….ii care l-a votat alaturi de prietenul lui Ghita iar tovarasul Deng o sa-i ia capul in PSD.
    Ne-a ferit Dumnezeu de un hot, un plagiator, un mincinos si un badaran in fruntea tarii!

    Apreciază

Lasă un comentariu